Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oh Oh Cherso was extreem populair in 2010. De groep Hagenezen werd in één klap bekend. Wij vragen ons af hoe het nu, meer dan tien jaar later, met hen gaat. 

Wat was Oh Oh Cherso ook alweer?

Het concept van Oh Oh Cherso is erg simpel. Een groep Haagse jongeren die elkaar niet kenden werd overgevlogen naar Chersonissos waar ze met zijn allen in een villa werden gehuisvest. Het resultaat? Lachen, huilen, relaties en ruzies. Kortom, fantastische reality-tv. 

Hoe is het met de Oh Oh Cherso casting?

Was je vroeger groot fan van Oh Oh Cherso? Dan ben je vast benieuwd hoe het nu met je favoriete Hagenezen gaat!

Bibi Breijman - Kabouter

Bibi Breijman, die haar bijnaam de Kabouter heeft gekregen vanwege een lengte van 1.55m, is één van de cast members die we nog vaak op televisie hebben gezien. Naast Oh Oh Cherso, verscheen Bibi in programma’s als De nationale IQ test, Echte Meisjes op zoek naar zichzelf en Het Perfecte Plaatje en It Takes 2. Hier leerde de realityster zanger Waylon kennen. Het stel heeft twee kinderen, een dochtertje genaamd Teddy en een zoontje met de naam Chester. 

Elize Kruuk - Elize

Elize Kruuk was gewoon ‘Elize’ in de realityshow in Chersonissos. Waar Elize haar leven eerst deelde met haar YouTube volgers, leeft ze hedendaags een leven buiten de spotlights. Samen met haar partner en zoontjes Dirk en Dorus leeft Elize een rustig leventje. 

Vincent van der Lans - SniperVincent van der Lans - Sniper

Was jij een fervent Oh Oh Cherso fan? Dan weet je dat Vincent, ook wel Sniper genoemd, al snel verliefd werd op Little Princess. De twee zijn lang samen geweest en hebben samen twee zoontjes op de wereld gezet, Jesse en Seph. Helaas heeft Roos na dertien jaar besloten om van Vincent te scheiden.

Vincent heeft opnieuw de liefde gevonden en is nu erg gelukkig met zijn nieuwe vriendin Sabine. Sniper is nog steeds een groot fan van fitness en is in Rijswijk actief als personal trainer. 

Roos van Gelder - Little Princess

Zoals we weten heeft Roos een lange relatie gehad met Sniper. Niet al te lang geleden heeft Roos besloten een eind te maken aan de relatie na geruchten te hebben gehoord dat Vincent zou zijn vreemdgegaan.

Roos deelt haar leven met haar volgers op Instagram: van de geboorte van haar zoons tot de break-up tussen haar en Vincent. Ook weten we door haar social media dat zij en Elize nog steeds dikke maatjes zijn! 

Joey Spaan - Matsoe Matsoe

Joey Spaan was een echte publiekslieveling in de realityserie die zich afspeelde op het heerlijke Kreta. Hierdoor is hij nog een aantal keer op televisie verschenen. Zo heeft hij in 2013 zijn eigen datingshow gehad op RTL5 genaamd Everybody Loves Joey. Winnares Laura bleek helaas niet de ware te zijn voor Joey, maar gelukkig heeft hij Elke ontmoet: de vrouw waar hij nu mee getrouwd is en de moeder van zijn zoontjes Jaxx en Bobby. Zo nu en dan draait Matsoe Matsoe nog wat plaatjes op feestjes, maar hij verdient zijn geld voornamelijk met zijn werk als tuinaanlegger. 

Samantha de Jong - Barbie

Samantha, beter bekend als Barbie, was ongetwijfeld de meest besproken Oh Oh Cherso cast member. De Haagse vrouw heeft na de show een turbulent leven geleefd. Ze heeft haar leven gedeeld met de Nederlanders door middel van de hoofdrol te spelen in diverse reality programma’s waaronder Barbie’s Bruiloft – waar ze trouwde met Michael -, Barbie’s Baby en Huisje Boompje Barbie

In 2020 raakte Samantha zwaargewond bij een auto-ongeluk. Hierdoor heeft ze kort in coma gelegen. In deze periode werd ontdekt dat ze in verwachting was van haar derde kindje. De vader van het kindje kwam in 2021 onverwacht te overlijden door een hartstilstand.

In 2022 werd Samantha door de politie bevrijd uit een bordeel waar ze gedwongen in de prostitutie zat. Naar aanleiding hiervan heeft Barbie zich laten opnemen in een kliniek om te werken aan drugsprobleem en mentale gezondheid. 

Tony Wyczynski - Sterretje

Net als veel andere Oh Oh Cherso leden heeft Tony aan diverse televisieprogramma’s meegedaan. Zo was hij te zien in In Love With Sterretje en Adam zoekt Eva. Hier heeft hij de liefde niet gevonden, maar hij is al een tijdlang gelukkig met zijn vriendin Ilvy!

Zelf is Tony een echte fitboy. Zo is hij actief als duik- en kitesurf instructeur en is hij dagelijks in de sportschool te vinden. 

Robert Minderhoud - Jokertje

Jokertje kennen we als de losbandige jongen op onze televisieschermen, maar hij heeft zijn leven een complete draai gegeven. Robert is getrouwd met zijn vrouw Shana en samen zijn ze de gelukkige ouders van zoontje James.

Ook heeft Robert met succes een universitaire studie afgerond en is hij werkzaam als inkoper bij een bedrijf in de petrochemische sector.

Had jij verwacht dat de levens van je favoriete reality cast er zou uit zou zien?

Dave
Dave

Schrijver voor Naamloos.nl

Ik ben Dave, een gepassioneerde reviewer die de wereld verkent door producten en onderwerpen te onderzoeken. Met een scherp oog voor detail en een liefde voor eerlijke beoordelingen, deel ik mijn inzichten met de wereld. Mijn reis begon als een nieuwsgierige consument, maar groeide al snel uit tot een boeiende carrière als recensent. Of het nu gaat om tech gadgets, reisbestemmingen of culinaire ervaringen, ik duik diep in elk aspect en deel mijn persoonlijke ervaringen met een vleugje humor. Mijn missie is simpel: mensen informeren en inspireren, één review tegelijk.

Inhoudsopgave
Nieuwe artikelen