Zoek
Sluit dit zoekvak.

De vriendin van Botic van de Zandschulp – Sinds een paar jaar zien we de naam Botic van de Zandschulp steeds vaker voorbij komen. Deze Nederlandse toptennisser heeft zich in de afgelopen jaren ontpopt tot een van de beste tennissers van Nederland. Maar wie is toch die mooie dame waar hij regelmatig mee gespot wordt. Lees hier wie de vriendin van Botic van de Zandschulp is. 

Botic van de Zandschulp relatie

Botic van de Zandschulp heeft al jaren een relatie met Floor Isabel ´t Hart. Botic en Floor zijn al meer dan 12 jaar samen en ze kennen elkaar al sinds hun jeugd. Floor woont vrij regelmatig de tennistoernooien van haar partner Botic van de Zandschulp bij. Dat wil overigens niet zeggen dat ze stil zit. Floor werkt hard aan haar eigen carrière. 

Achtergrond vriendin Botic van de Zandschulp

Op het Instagram-account van Floor Isabel ´t Hart is te zien dat ze aan de Vrije Universiteit van Amsterdam studeert. De 25-jarige vriendin van Botic van de Zandschulp studeert hier Science Business and Innovation. Naast haar studie werkt de als HR-medewerker bij KPMG.

Naast haar studie en werk is ze een fanatieke sporter en buitenmens. Floor speelt onder andere hockey bij Hockeyclub Westerpark in Amsterdam. Het zal je overigens niet verbazen dat Floor Isabel ´t Hart ook wel eens een balletje slaat op de tennisbaan en op de padelbaan te vinden is. Ben je op zoek naar Floor, dan kun je haar waarschijnlijk vinden bij de sportschool Saints & Stars, hier traint ze soms wel 5 keer per week. En als ze op vakantie gaat dan gaat ze graag snowboarden of duiken. 

Over vakantie gesproken, de partner van Botic van de Zandschulp is een echter reiziger. Ze heeft al heel wat mooie reizen gemaakt. Zo bezocht ze in 2018 onder andere Thailand en Maleisië. Maar ze reisde ook af naar Dubai, Australië en Hawaï. 

In 2023 ging Botic van de Zandschulps partner naar Rwanda. Hier liep ze meer dan 100 km voor het goede doel. Door 100 km in de Congo Nile Trail te lopen haalde ze meer dan 1200 euro op. Dankzij dit geld kunnen 100 kinderen een jaar naar school. 

Wat ons betreft, heeft Botic van de Zandschulp zijn vriendin zeer goed gekozen. We wensen ze veel geluk samen.

Dave
Dave

Schrijver voor Naamloos.nl

Ik ben Dave, een gepassioneerde reviewer die de wereld verkent door producten en onderwerpen te onderzoeken. Met een scherp oog voor detail en een liefde voor eerlijke beoordelingen, deel ik mijn inzichten met de wereld. Mijn reis begon als een nieuwsgierige consument, maar groeide al snel uit tot een boeiende carrière als recensent. Of het nu gaat om tech gadgets, reisbestemmingen of culinaire ervaringen, ik duik diep in elk aspect en deel mijn persoonlijke ervaringen met een vleugje humor. Mijn missie is simpel: mensen informeren en inspireren, één review tegelijk.

Inhoudsopgave
Nieuwe artikelen