Search
Close this search box.

Numerologie: betekenis van dubbele cijfers op de klok

Dubbele getallen betekenis – Sommige mensen maken het regelmatig mee, dubbele getallen op de klok. Dat kun je afschrijven op toeval, maar het valt ook te verklaren door numerologie. In de numerologie geloven we dat alles in het universum een connectie met elkaar heeft. Lees hier wat de betekenis is van dubbele cijfers op de klok. 

Je gelooft nooit wie een kunstgebit draagt!

Wat is numerologie?

Voordat we dieper ingaan op de betekenis van dubbele cijfers is het handig om te weten wat numerologie eigenlijk is. Numerologie houdt zich bezig met de betekenis van cijfers en gaat ervan uit dat alles in het universum met elkaar verbonden is.

Numerologie bestaat al sinds de oudheid en kan in ieder geval tot het oude Babylon worden teruggeleid. Hier gebruikte men nummers al om de toekomst te voorspellen en bepaalde zaken uit te leggen. Volgens de numerologie heeft elk cijfer een specifieke betekenis, maar ook een bepaalde trilling en energie. 

Ontdek de geheime zoon van Brigitte Bardot!

Dubbele getallen betekenis

Zie je dubbele getallen, bijvoorbeeld als je 22:22 uur op de klok ziet of een bedrag van 44,44 dan heeft dat een unieke betekenis. Dubbele cijfers zien gebeurt volgens de numerologie niet zomaar. Het betekent dat engelen een boodschap willen sturen. De boodschap kunnen we uit de getallen halen. 

Deze huisdieren mag je niet houden in 2024!

De betekenis van de individuele getallen

Alle getallen hebben een eigen betekenis. Dat geldt zowel voor enkele als dubbele getallen. We zetten de betekenis van de dubbele getallen hier op een rijtje:

  • 00 –  Er is een boodschap naar je onderweg. Sta hiervoor open en volg de opdracht.
  • 11 – Let op steeds terugkerende gedachten. Volg datgene wat deze gedachten je zeggen.
  • 22 – Er komen nieuwe kansen aan. Let goed op zodat je de kans ook pakt.
  • 33 – Er is hulp onderweg. De antwoorden op je vragen zullen snel komen.
  • 44 – Meerdere engelen staan jou en je familie bij. Je kunt ze vragen om met jouw wensen aan de slag te gaan.
  • 55 – Er zal iets positiefs plaatsvinden, sta open voor mogelijke veranderingen.
  • 66 – Focus je op andere dingen dan materiële zaken. 
  • 77 – Je bent sterker dan je denkt, blijf op het juiste pad verder gaan. 
  • 88 – Het gaat goed met je, maar laat je niet uit balans brengen.
  • 99 – Stop met praten over iets wat je graag wil, ga het gewoon doen.

Sta open voor het zien van dubbele cijfers

Na het lezen van dit artikel is de kans groot dat je vaker dubbele cijfers zult gaan zien. Niet omdat de engelen je nu meer berichten zullen sturen, maar omdat je er meer op gaat letten. Om de boodschap goed te begrijpen is het van belang om goed na te denken over datgene wat het kan betekenen. Sta daarbij open voor veranderingen en accepteer de hulp die je geboden wordt. 

Dave
Dave

Schrijver voor Naamloos.nl

Ik ben Dave, een gepassioneerde reviewer die de wereld verkent door producten en onderwerpen te onderzoeken. Met een scherp oog voor detail en een liefde voor eerlijke beoordelingen, deel ik mijn inzichten met de wereld. Mijn reis begon als een nieuwsgierige consument, maar groeide al snel uit tot een boeiende carrière als recensent. Of het nu gaat om tech gadgets, reisbestemmingen of culinaire ervaringen, ik duik diep in elk aspect en deel mijn persoonlijke ervaringen met een vleugje humor. Mijn missie is simpel: mensen informeren en inspireren, één review tegelijk.

Inhoudsopgave

Nieuwe artikelen