Search
Close this search box.

Mooiste paard ter wereld

Er zijn enorm veel mooie paarden op de wereld. Toch kan er maar één paar het mooiste paard ter wereld zijn. Wist je dat het allermooiste paard ter wereld uit ons eigen landje komt? Het mooiste paard is namelijk een Fries. De bijzondere hengst is momenteel niet in Nederland te bewonderen, maar in het Amerikaanse Arkansas. 

Deze Nederlander heeft een schat aan rijkdom!

 

Mooiste Friese paard ter wereld

Frederik the Great staat op nummer één van mooiste paarden ter wereld. Deze prachtige zwarte hengst heeft zelfs al meerdere filmrollen aangeboden gekregen. Op de socials heeft de hengst tientallen duizenden volgers, die niet uitgepraat raken over de schoonheid van het paard. 

De Amerikaanse eigenaresse van Frederik the Great is daarom ook immens trots op haar paard. “De eerste keer dat ik hem zag, besefte ik dat het een bijzondere hengst is” vertelt eigenaresse Stacy Nazario. Ze vertelt verder: “Hij is fenomenaal, maar hij is ook heel lief. Het is een vriendelijke reus.”

De hengst is woonachtig op de Pinnacle Farms in de Amerikaanse staat Arkansas en heeft een trouwe groep volgers. Geregeld komen er zelfs televisieploegen langs om opnames te maken van het paard. 

Ken je dit land? Het is rijker dan je denkt!

 

Mooiste paard in Nederland

Ook in Nederland is er Frederik the Great uitgeroepen tot het mooiste paard van het land. Ondanks dat het paard niet woont in Nederland, is het wel een Nederlands ras. Bovendien heeft de hengst tot zijn zesde in Nederland gewoond. 

Toch heeft de schoonheid van het werk ook flink wat werk nodig. De eigenaar van de prachtige hengst is elke dag ongeveer drie uur bezig met de manen van het paard. De manen worden geregeld gewassen, ingesmeerd met conditioner en gedroogd met een föhn. Na deze beautybehandeling is het paard weer helemaal klaar om zijn vele fans onder ogen te komen. Mensen reizen namelijk de hele wereld over om het paard te bewonderen. 

Je gelooft niet dat deze vlinders echt zijn!

Dave
Dave

Schrijver voor Naamloos.nl

Ik ben Dave, een gepassioneerde reviewer die de wereld verkent door producten en onderwerpen te onderzoeken. Met een scherp oog voor detail en een liefde voor eerlijke beoordelingen, deel ik mijn inzichten met de wereld. Mijn reis begon als een nieuwsgierige consument, maar groeide al snel uit tot een boeiende carrière als recensent. Of het nu gaat om tech gadgets, reisbestemmingen of culinaire ervaringen, ik duik diep in elk aspect en deel mijn persoonlijke ervaringen met een vleugje humor. Mijn missie is simpel: mensen informeren en inspireren, één review tegelijk.

Inhoudsopgave

Nieuwe artikelen