Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Danoontje Powerrr’… Een sterke slogan, want we kennen hem allemaal nog, ook al is de originele reclame al meer dan twintig jaar geleden opgenomen! In alle reclamespotjes speelde een klein blond meisje met ronde bril de hoofdrol. Maar wie is dit meisje bekend van de reclame en Danoontje Powerr gif? En hoe gaat het nu met haar?

Feline Pothuizen was de ster van de Danoontje Powerrr reclame. Na een auditie bij een reclamebureau werd Feline al snel gekozen tot het gezicht van het toetje. Twintig jaar geleden werd Feline veel herkend op straat, maar ze leeft al jaren een ‘gewoon’ leven, een leven vol privacy.

Feline is niet meer op de televisie te zien, maar is nog wel actief in de mediawereld. Een aantal jaar geleden is ze geslaagd voor haar opleiding tot audiovisueel specialist. Waar ze vroeger actief was voor de camera, staat ze nu achter de camera bij een mediabedrijf in Nederhorst Den Berg.

Feline droomt ervan om te reizen in het busje die ze recentlijk heeft opgeknapt. Daarnaast is het Danoontje meisje niet enkel actief achter de camera, maar ook op de golven, waar ze geniet van kitesurfen. Hier houdt het avontuur niet op! Feline houdt namelijk ook enorm van klimmen. Het Danoontje Powerrr meisje is dus een echte avontuurlijke powervrouw geworden.

Dave
Dave

Schrijver voor Naamloos.nl

Ik ben Dave, een gepassioneerde reviewer die de wereld verkent door producten en onderwerpen te onderzoeken. Met een scherp oog voor detail en een liefde voor eerlijke beoordelingen, deel ik mijn inzichten met de wereld. Mijn reis begon als een nieuwsgierige consument, maar groeide al snel uit tot een boeiende carrière als recensent. Of het nu gaat om tech gadgets, reisbestemmingen of culinaire ervaringen, ik duik diep in elk aspect en deel mijn persoonlijke ervaringen met een vleugje humor. Mijn missie is simpel: mensen informeren en inspireren, één review tegelijk.

Inhoudsopgave
Nieuwe artikelen