Voordelige gadget van Action maakt van je huis een bioscoop

Als je altijd al van je woonkamer een echte bioscoopzaal hebt willen maken, moet je deze week zeker bij Action zijn. Ze hebben namelijk een projector in de aanbieding waarmee je gemakkelijk een filmische ervaring in huis haalt.

thuisbioscoop

Goedkope projector van Action

Action staat bekend om zijn uitgebreide assortiment, en deze week kunnen filmliefhebbers hun hart ophalen. De winkel heeft namelijk een nieuwe LED-projector in de aanbieding waarmee je eenvoudig films op je muur kunt projecteren.

Met deze beamer kun je zonder veel moeite je favoriete films streamen. Sluit gewoon je computer of Chromecast aan, en je bent klaar om te bingewatchen.

De Action-projector biedt een resolutie van 1280×720 en kan beelden projecteren tot wel 3,30 meter breed. Hoewel de specificaties over de helderheid ontbreken, wordt wel aangeraden om hem in een donkere ruimte te gebruiken voor het beste resultaat. Voor slechts 89,95 euro haal je deze gadget in huis, een prima deal voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke thuisbioscoop.

Foto van Dave
Dave

Schrijver voor Naamloos.nl

Ik ben Dave, een gepassioneerde reviewer die de wereld verkent door producten en onderwerpen te onderzoeken. Met een scherp oog voor detail en een liefde voor eerlijke beoordelingen, deel ik mijn inzichten met de wereld. Mijn reis begon als een nieuwsgierige consument, maar groeide al snel uit tot een boeiende carrière als recensent. Of het nu gaat om tech gadgets, reisbestemmingen of culinaire ervaringen, ik duik diep in elk aspect en deel mijn persoonlijke ervaringen met een vleugje humor. Mijn missie is simpel: mensen informeren en inspireren, één review tegelijk.