Rijke winnaar bij Miljoenenjacht: Leonard uit Staphorst blijkt al miljonair!

Een opmerkelijke onthulling rond de 34-jarige Leonard uit Staphorst, die vorige week te zien was als winnaar van Miljoenenjacht. Terwijl hij in de uitzending op 6 oktober 263.000 euro wist binnen te slepen, blijkt Leonard volgens de website BekendeBuren al aardig vermogen te hebben opgebouwd!

Geluk aan zijn zijde

Leonard wist zonder enige moeite in de finale van Miljoenenjacht te belanden. Hij hoefde geen enkele vraag goed te beantwoorden, maar had het geluk dat zijn tegenstander Eva de knop indrukte bij een bedrag van 34.900 euro. Ze gunde hem de grote finale, met de woorden: “Hij is jong, hij heeft kinderen, ik gun het hem.”

Verborgen miljonair

Wat zowel Eva als Linda de Mol niet wisten, is dat Leonard al behoorlijk wat geld op zijn naam heeft staan. Volgens BekendeBuren is hij mede-eigenaar van Krale Schietsport, een succesvol bedrijf met een geschiedenis van 125 jaar en 45 medewerkers. Daarnaast heeft hij ook nog een eigen B.V., waarvan de cijfers van de Kamer van Koophandel laten zien dat het bedrijf een eigen vermogen van bijna 2,7 miljoen euro heeft.

Nog meer geluk

Het lijkt erop dat Leonard met zijn winst nog een extra kers op de taart heeft gekregen, bovenop een toch al indrukwekkend vermogen!

Bekijk ook deze winnaar van Miljoenenjacht:

Foto van Dave
Dave

Schrijver voor Naamloos.nl

Ik ben Dave, een gepassioneerde reviewer die de wereld verkent door producten en onderwerpen te onderzoeken. Met een scherp oog voor detail en een liefde voor eerlijke beoordelingen, deel ik mijn inzichten met de wereld. Mijn reis begon als een nieuwsgierige consument, maar groeide al snel uit tot een boeiende carrière als recensent. Of het nu gaat om tech gadgets, reisbestemmingen of culinaire ervaringen, ik duik diep in elk aspect en deel mijn persoonlijke ervaringen met een vleugje humor. Mijn missie is simpel: mensen informeren en inspireren, één review tegelijk.