Search
Close this search box.

Hoeveel kamelen ben ik waard? Bereken het nu!

Je hebt vast wel eens gehoord dat mannen in Arabische landen kamelen aanbieden in ruil voor een vrouw. Ga je samen met je partner naar Egypte, Dubai of Tunesië dan is er een kans dat je vriend een aanbod krijgt. Het aantal kamelen is afhankelijk van hoe aantrekkelijk je geacht wordt. 

Waarom je slechts 1 vinkje op WhatsApp ziet

Hoeveel kamelen ben ik waard de betekenis

Wat is de betekenis als iemand je man of vriend kamelen aanbiedt. Het betekent dat iemand je partner wil overtuigen jou af te staan in ruil voor een paar kamelen. Het is goed om te weten dat een goede kameel al snel 200 tot 400 euro kost. Je moet er wel rekening mee houden dat 400 euro in een land als Egypte iets meer waard is dan in Nederland. 

De ware betekenis van het blauwe hartje

De kamelen calculator

Franse scheldwoorden die je moet weten!

Voordat je vriend je voor 4 kamelen verkoopt, is het goed om te weten wat je echt waard bent. Gelukkig is er de kamelen calculator waarmee je kunt uitrekenen hoeveel kamelen je waard bent. Je voert hierin je leeftijd, haarkleur, kleur ogen en lichaamspostuur in. Blond haar en blauwe ogen is een absolute plus. Er is trouwens ook een calculator om te berekenen hoeveel kamelen je vriend waard is, voor het geval je hem wil verkopen aan een Arabier. 

Doe de Kamelen Calculator hier: https://camelcalculators.com/

Dave
Dave

Schrijver voor Naamloos.nl

Ik ben Dave, een gepassioneerde reviewer die de wereld verkent door producten en onderwerpen te onderzoeken. Met een scherp oog voor detail en een liefde voor eerlijke beoordelingen, deel ik mijn inzichten met de wereld. Mijn reis begon als een nieuwsgierige consument, maar groeide al snel uit tot een boeiende carrière als recensent. Of het nu gaat om tech gadgets, reisbestemmingen of culinaire ervaringen, ik duik diep in elk aspect en deel mijn persoonlijke ervaringen met een vleugje humor. Mijn missie is simpel: mensen informeren en inspireren, één review tegelijk.

Inhoudsopgave

Nieuwe artikelen