Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zo geef je je behang een luxe uitstraling

Behang luxe uitstraling, geef je huis een luxe make-over – Om je huis een luxe tintje te geven hoef je niet diep in de buidel te tasten. Een luxe uitstraling zit in de kleine dingen, het behang dat je kiest kan de ruimte direct een andere sfeer geven. Zo kies je het juiste behang voor een luxe uitstraling in de slaapkamer en in de rest van het huis. 

Behang met een luxe uitstraling

Behang is weer helemaal terug van weggeweest. Wil je met behang een luxe uitstraling creëren dan kan dat op verschillende manieren. 

Kies voor rijke prints

Wil je een luxe uitstraling in de slaapkamer of de rest van de woning dan kunnen exclusieve unieke prints het antwoord zijn. Denk hierbij aan Franse lelies of bloemen. Houd hierbij altijd rekening met de grootte van de ruimte. In een kleine ruimte is het beter om te kiezen voor kleine prints. In een grote ruimte komen grote prints beter tot hun recht. 

Kies voor metallic en goud

Behang is tegenwoordig in alle soorten en maten verkrijgbaar. Ook behang met metallic en goud-accenten behoort tot de mogelijkheden. Die kunnen een ruimte direct iets statigs geven. 

Ga voor effen donkere kleuren

Wil je met behang een luxe uitstraling geven overweeg dan om donkere effen kleuren te gebruiken. Denk hierbij aan bordeauxrood, marineblauw, donkergroen of zelfs zwart. Dit werkt het beste in een grote ruimte. In een kleine ruimte is het beter om slechts één wand een donker behangetje te geven. 

Tips voor behang met een luxe uitstraling

Er zijn heel wat verschillende soorten behang voor een luxe uitstraling. Houd wel altijd goed rekening met de ruimte. Kijk of de kleur en het patroon past bij de meubels en bij de grootte van de ruimte. Maar vergeet ook niet om een beetje lef te laten zien. 

Dave
Dave

Schrijver voor Naamloos.nl

Ik ben Dave, een gepassioneerde reviewer die de wereld verkent door producten en onderwerpen te onderzoeken. Met een scherp oog voor detail en een liefde voor eerlijke beoordelingen, deel ik mijn inzichten met de wereld. Mijn reis begon als een nieuwsgierige consument, maar groeide al snel uit tot een boeiende carrière als recensent. Of het nu gaat om tech gadgets, reisbestemmingen of culinaire ervaringen, ik duik diep in elk aspect en deel mijn persoonlijke ervaringen met een vleugje humor. Mijn missie is simpel: mensen informeren en inspireren, één review tegelijk.

Inhoudsopgave

Nieuwe artikelen